foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

A kicsid élni akar.

És nagyon szeret téged!

Te vagy az egyetlen védelme.

Mondj igent az életre!

Bármibe is kerül neked.

Andrea Bocelli az abortusz ellen

Az abortusz ellen készített videót Andrea Bocelli, a híres énekes. A felvétel címe: Egy kis történet az abortuszról. Ebben a zongoránál ülve édesanyja történetét meséli el, miszerint az orvos azt ajánlotta neki, hogy vetesse el gyermekét, mert nagy valószínűséggel fogyatékkal születik majd. A felvételen az énekes megköszöni édesanyjának, hogy „jól döntött”.

A dalban egy kórházba került kismamáról van szó, akinek vakbélgyulladása van. Az orvosok a gyomrára tett jéggel kezelik, majd azt javasolják, abortálja a gyermekét, mivel fogyatékosnak születik majd. „De a fiatal, bátor édesanya máshogy döntött, és a gyermek megszületett – mondja Andrea Bocelli. – Az édesanya a mamám volt, a gyermek pedig én. Talán partizán vagyok, de mondhatom, a mamám jól döntött.”

Az énekes azt reméli, hogy így bátoríthatja azokat a nehéz helyzetben lévő kismamákat, akik nem szeretnék elvetetni a gyermeküket, hanem meg akarják menteni az életét.

Bocelli 12 évesen vesztette el a látását teljesen, miután foci közben fejberúgták.

A videót a IamWholeLife.com stábja készítette, ami a Human Rights, Education and Relief Organization (HERO – angolul „HÕS”, Emberi Jogok, Oktatás és Enyhülés) kezdeményezése. A szervezettel együttműködik a híres abortuszellenes sztár, Eduardo Verastegui is.

Forrás: Magyar Kurír