foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

A kicsid élni akar.

És nagyon szeret téged!

Te vagy az egyetlen védelme.

Mondj igent az életre!

Bármibe is kerül neked.

AMERIKA FORRONG - SOK MAGZAT MEGMENEKÜLT
A Legfelsőbb Bíróság (USA) eltörölte (5-4 arányban) az abortuszt legalizáló Roe kontra Wade-el cimkézett törvényt, így mostantól a tagállamok betilthatják az abortuszt. A döntés után sok városban bezártak több abortuszklinikát, valamint tüntetők ezrei vonultak az utcákra.  Olvast itt tovább

Amerika forrong2 300px

Segítségnyújtás
menekült kismamáknak

Magyarok Europaban FINAL300

Magyarok Európában Egyesület

Számlaszámunk: 18203215-06025064-40010019
Adószámunk: 18722901-1-13

 mobil

magyarok.europaban(kukac)gmail.com

OLVASD ITT TOVÁBB

Kiengesztelés

Kérlek Atyám, küldd el a Te Szellemedet, hogy meg tudjam írni ezt a cikket!
Segíts, hogy átérezhessem, átérezhessük szíved fájdalmát!


Legalább egy éve készülök ennek az üzenetnek a megírására. Menekültem előle. Most, hogy nagyjából összeállt bennem, kétségeim vannak atekintetben, hogy volt e jogom megszólalni ebben a súlyos kérdésben. Tegnap úgy éreztem, hogy a Szentlélektől kaptam néhány csepp olajat, és egy nagyon rövid időre megérezhettem az Atya fájdalmát. Ez a mentségem.

Az utóbbi hónapokban, hetekben, napokban sokan imádkoztak országunkért. Sok témában kérték Isten segítségét, bocsánatát, és nyilvánították ki az Ő erejét, (ezek nagyszerű dolgok voltak,) de országunk messze legsúlyosabb bűne nem kapott elég figyelmet. Magyarországon 1956-tól kezdve engedélyezett az abortusz, azóta körülbelül 6,8 millió terhességmegszakítást végeztek el az orvosok. Közel 7 millió, ártatlan, védekezésre képtelen embert öltünk meg hazánkban abortusz formájában. Olyan mértékű népirtást végeztünk, mely közel akkora, mint országunk lakossága. 

OLVASD ITT TOVÁBB

 Ez itt a kérdés (Tv Műsor)
Ez itt a kerdes 320

Portugália és Írország után Németországban is újabb lépést tettek a művi terhesség megszakítások támogatásához. 
Vajon hova vezet az abortuszliberalizáció?

Vendégek:
Keresztes Ilona (újságíró, műsorvezető, EWTN, Fiatalok az Élet Szolgálatában).
Görgey Zsuzsa (életvédő, Magyarok Európában Egyesület, valasszukazeletet.hu, Séta az Életért).
Máté Zsuzsa (Szent István Intézet igazgatója).
Fűrész Tünde (Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért -KINCS).

OLVASD TOVÁBB ITT

Ima a meg nem született gyermekekért (2017-es cikk)

Akik jártak mostanában a Nagyvárad téren, azoknak bizonyára nem kerülte el a figyelmét, hogy a Szent István Kórház előtt transzparensekkel álldogáló emberek csoportja várakozik. Ha esik, ha fúj, az életvédők maroknyi csapata már egy hónapja hirdeti: van más út; s békés jelenlétükkel, böjttel és imával harcolnak az abortuszok számának visszaszorításáért.


A 40 nap az Életért elnevezésű kezdeményezésbe Budapest idén kapcsolódik be először. A világon 44 ország 636 városában zajló rendezvénysorozat lényege, hogy önkénteseik békésen fohászkodnak a megfogant magzatgyermekek megszületéséért és azért, hogy az egészségügyben dolgozók szabad lelkiismerettel vállalhassák az élet szolgálatát. A hét végéig tartó akcióba bármikor be lehet kapcsolódni, még a határon túlról is érkeztek résztvevők. Az eseményről a 40 nap az életért egyik szervezőjét, Albertné Görgey Zsuzsannát, a Magyarok Európában Egyesület elnökét, a Séta az életért szervezőjét kérdeztük.

OLVASD ITT TOVÁBB