foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

A kicsid élni akar.

És nagyon szeret téged!

Te vagy az egyetlen védelme.

Mondj igent az életre!

Bármibe is kerül neked.

Antidepresszánsokat szedek, lehet egészséges gyerekem?

Valójában nagyon kevés olyan gyógyszer van, amit tényleg tilos terhesség során szedni. A legtöbb engedélyezett, ha orvosi ajánlásra szeded.
A 6. hét eléggé rövid időszak, eleinte még nem szívódik fel a gyógyszer, a természet gondoskodott arról, hogy amíg az anya nem tud a terhességről, az életvitele ne károsítsa a magzatot. A 6. hét szerintem még határeset. Mindenképp keresd fel az orvosodat. És tudd meg, milyen hatása lehet a gyógyszereknek a babára, lehet, hogy semmilyen, vagy csak minimális, orvosolható problémát okozna.

– Magyarországon minden gyógyszerre azt írják, hogy kismama ne szedje, mert félnek a pertől. Még a C-vitaminra is!
A gyógyszer kevésbé veszélyes a babára, mint a dohányzás vagy az alkohol. Ha most mondod az orvosodnak, hogy a babát mindenképpen megtartod, írjon olyan gyógyszert, amitől fejlődhet, akkor olyat fog írni.

Egyébként meg akármi kis baja is lenne, ha ÉL az jobb, neked is meg neki is, mint az abortusz.

-Szerintem ne úgy kérdezd az orvostól, hogy megtartsd-e a babát, mert ők is félnek a pertől, és ha pl. csak egy milliméterrel kisebb lenne a kisujja hegye a picinek, már arra azt mondanák, hogy vetesd el.
Úgy mondd, hogy megtartod. Kérd meg, váltson olyan gyógyszerre, amitől jól tud fejlődni a baba!

Ha jól érzem a szavaidból, ti nagyon szeretnétek ezt a babát. Most kezdődik életetek legjobb kalandja! ?
Amúgy meg azok a babák, akik ilyen “váratlan” szerelemgyerekek, nos, általában ők a legszebbek és a legegészségesebbek.


-Igen, sajnos az orvosok minden minimális kockázat esetén abortuszt javasolnak. nekik úgy egyszerűbb ? de ha úgy állsz elé, hogy megtartjátok, tuti felír valami olyan antidepresszánst, ami nem árt a babának.