foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

A kicsid élni akar.

És nagyon szeret téged!

Te vagy az egyetlen védelme.

Mondj igent az életre!

Bármibe is kerül neked.

Mi van akkor, ha egy nő erőszak vagy bűncselekmény során esik teherbe?

Az erőszak sosem a gyermek hibája. A büntetést a bűnösre, nem pedig az ártatlanra kell kirónunk. “Annak kell meghalnia, aki vétkezett.
A fiú nem bűnhődhet az apa vétke miatt” (Ezékiel 18:20a)

Civilizált emberek nem ölik meg a gyermeket apja bűne miatt. Mégis, egy erőszak által fogant gyermekkel pontosan ezt teszik. A gyermek ugyanolyan ártatlan, mint édesanyja. Sem az anya, sem a gyermek nem érdemel halált.

Egy asszony mesélte: “Édesanyám 12 évesen nemi erőszak áldozata lett, és én megfogantam. Megszült és örökbe adott egy csodálatos családba. Ha nem tartott volna meg, ma nem lennék itt. Nagyon hálás vagyok, hogy élhetek.”

Az abortusz ugyanolyan erőszak, mint a nemi erőszak vagy vérfertőzés. Az abortusz nem gyógyír az erőszak áldozatának fájdalmára. Egy szexuális erőszak bűncselekményét elkövető férfi gyermekének államilag elrendelt kivégzése nem bünteti az erőszakot elkövetőt, és nem segít az áldozaton sem.

Egy feminista csoport nyilatkozta: “Megerőszakolt nők azt vallották, hogy az abortusz traumájától sokkal hosszabb ideig szenvedtek, még jóval azután is, hogy az erőszak traumája elhalványult.” Egy gyermek az élete fogantatásának körülményeitől függetlenül gyermek.


Fotó: Jen Theodore