foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

A kicsid élni akar.

És nagyon szeret téged!

Te vagy az egyetlen védelme.

Mondj igent az életre!

Bármibe is kerül neked.

Váratlan Élet (szinkronizált és feliratos film - videó)
Unplanned, Nem Tervezett

A film szinkronizált verziója megtekinthető itt: https://vimeo.com/673926771 
Be kell jelentkezned a VIMEO-ra, gyerekvédelem van rajta.

varatlan elet unplanned nem tervezett film 
KORHATÁR FIGYELMEZTETÉS 
A film a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz,
ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


A Váratlan élet (Unplanned, Nem Tervezett) című film korunk egyik legmeghatározóbb kérdését bemutató amerikai játékfilm.
A film megtörtént eseményeket feldolgozva mutatja be egy nő bámulatos változásának történetét. Abby Johnson világéletében a bajba jutott nőkön szeretett volna segíteni.
Az amerikai Planned Parenthood legfiatalabb igazgatójaként 22 000 abortuszban segédkezett és számtalan nőnek adott tanácsot. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.
A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

http://www.varatlanelet.hu/ 

nem tervezett2

A film feliratos változata (Filmnet7)
https://filmnet7.com/fn1/216-nem-tervezett-2019

A "Nem tervezett" című film Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvének adaptációja és a legfontosabb filmek egyike, amelyet valaha láthattunk korunk vitatott kérdéseivel kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy a kerítés melyik oldalán vagy, ezt nem hagyhatod ki. Ez egy igaz történet egy nő átalakulásáról. Abby Johnson csak a nőknek szeretett volna segíteni. Az USA  egyik "családtervező" szülői klinikájának (Planned Parenthood) igazgatójaként 22 000 abortusz lebonyolításában vett részt, és számtalan nőt tanácsolt terhességi döntésekkel kapcsolatban. Szenvedélye arra késztette, hogy a családtervező szóvivővé váljon, és küzdjön annak érdekében, hogy jogszabályok szülessenek (bébik helyett). Amíg meg nem pillantott valamit, ami mindent megváltoztatott. És ez Abby Johnsont arra késztette, hogy csatlakozzon korábbi ellenfeleihez, a 40 Days For Life-hoz, és Amerikában az egyik leglelkesebb életmód-előadóvá (Pro-Life) váljon.
Abby Johnson a Planned Parenthood abortuszszervezet egy klinikájának volt igazgatója, amikor egy abortuszműtét végignézése során élete 180 fokos fordulatot vett. Jelenleg Abby küldetésének tartja, hogy segítsen kilépni az abortusziparban dolgozóknak. Szolgálata több ezer embernek segített már otthagyni e pusztító munkát.
https://filmnet7.com/fn1/216-nem-tervezett-2019