Videók

Séta Az Életért közvetítés, 1. rész

Séta Az életért Part 1

Séta Az életért Part 1

Közzétette: Ez az a nap! – 2020. június 4., csütörtök

 

Séta Az Életért közvetítés, 2. rész

Séta Az életért Part 2

Séta Az életért Part 2

Közzétette: Ez az a nap! – 2020. június 4., csütörtök

 

Séta Az Életért közvetítés, 3. rész

Séta Az életért Part 3

Séta Az életért Part 3

Közzétette: Ez az a nap! – 2020. június 4., csütörtök

.

.

Magyarország élőben extra: Görgey Zsuzsával

 

 

Séta az életért a PestiSrácokon

 

 

Az elmúlt hat évben folyamatosan csökkent az abortuszok száma Magyarországon, bár még így is tízezer ilyen beavatkozást végeznek évente. A visszaesést furcsa jelenség kíséri, egyre több fiatal, gyermektelen nő dönt a művi terhességmegszakítás mellett. Mennyire hiteles, mennyire árulkodnak és mennyire hallgatnak a számok? A meg nem született életekről lehet-e, érdemes-e statisztikákban beszélni? Manapság, amikor a téma kapcsán kis létszámú, de befolyásos lobbicsoportoknak hála az abortuszhoz és az önrendelkezéshez való jogról hallani csak. Beszélhetünk-e egyáltalán a válsághelyzetbe jutott édesanyák önálló döntéséről és felelősségéről?

 

 

A te babádnak jelenleg így ver a szíve.

 

A videón egy akkora babát látsz, amit Magyarországon még legálisan elvennének. A baba tapsol és táncol az anyukája hangjára.

 

 

 

Te és a kisbabád jobbat érdemeltek ennél! Keress meg minket, és mi mindenben segítünk! Ingyen összeszedünk mindent, ami csak a babád érkezéséhez szükséges, orvost ajánlunk, ha nincs hová menned, szállást találunk. Elmondjuk, hogy pontosan mennyi pénzre számíthatsz. Hívj minket akár éjjel is! 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk (36-70 225-2525) örömmel válaszol minden kérdésedre. Nálunk nincs kínos kérdés, minden helyzetre találunk megoldást!

.

Születésnapja lehetne 


Sok szülő csak a megalázó beavatkozás után ismeri fel, hogy mit tett, és döntésével mit veszített el. Nem csak a gyermekét, hanem lelki békességét is. Igaz, hogy egy újszülött felboríthatja a megszokott élet rendjét, de Isten ajándéka, a gyermek, a jövőtől való félelmet elűzi és ezerszeresen kárpótol mindenért! Ne engedjük, hogy a napi gondok nemkívánatossá tegyék megszületésre váró kisgyermekünket! Ne feledjük, a remény (pl. karrier, pénz) sokszor csak hiú ábránd, és többnyire csalódunk benne. Ne kergessük az álmainkat, helyette inkább örüljünk annak, ami van! Ti, választás előtt álló szülők, jól fontoljátok meg az abortusz melletti döntéseteket! A nyakatokba fonódó karokat, a biztonságot kereső kisgyermek ölelését ne dobjátok el magatoktól! Nem tudhatjátok, mit veszítetek!

.

Ezt üzeni neked Zsófi, aki a videón csinál tesztet

.

Claire Culwell abortusztúlélő beszámolója