Séta az életért

Posted on Posted in Események

2016. június 4-én rendezzük meg, immáron hatodik alkalommal, a SÉTA AZ ÉLETÉRT című menetünket, amely a budai Tabán 56-os emlékművétől a városligeti 56-os emlékműig tart.

Találkozó: 14 órakor a Tabánban lévő szobornál
Útvonal: Tabán – Március 15. tér – Erzsébet tér – Jókai tér – Városliget, a táv kb. 6 kilométer
Várható érkezés: 17 órakor

setamapAzért is menetelünk, hogy kifejezzük hálánkat a saját életünkért, amit élhetünk. Hálásak vagyunk Istennek, aki megformált anyánk méhében és édesanyánknak, aki vállalta a világrahozatalunkat.

Az alábbi linken megtekinthetsz egy rövid összefoglaló filmet a menetről.

Sok megfogant embertársunk nem születhetett meg (6,5 millió). Most őrájuk emlékezünk az 1956. június 4-én -ebben az évben 60 éve!!! szovjet nyomásra, minisztertanácsi rendelet által kihirdetett abortusz-legalizáció évfordulóján. (az 1047/1956. [VI. 3.] MT sz. határozat, és a 3401 (VI. 5.) 1956. MT. Sz. (titkos) határozat).

Egyúttal fel szeretnénk hívni a társadalom figyelmét az ismeretterjesztés, a szexuális felvilágosítás és a prevenció szükségességére, mert az ország egészséges jövője a cél.

Kérünk, hogy támogasd az életvédő mozgalmunkat!

Ha személyesen részt tudsz venni a sétán, akkor hozhatsz zászlót, táblát, vagy az életet jelképező virágot. “Séta az életért” feliratú sapkákat mi adunk a helyszínen.

Ha nem tudsz jelen lenni, akkor kérünk, hogy küldd tovább a meghívónkat másoknak, esetleg imával vagy anyagilag is támogathatod a kezdeményezésünket az alábbi számlaszámon: 18203215-06025064-40010019

Az esemény szórólapja:

Kérjük, a szórólapot nyomtasd ki és tedd ki a közösséged faliújságjára, hogy minél többen értesülhessenek az eseményről. Illetve le is töltheted és továbbküldheted ismerőseidnek, barátaidnak. Köszönettel: a szervezők.
setaprogram_Page_1
setaprogram_Page_2

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*